Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Maakt Zich Op Voor Winterse Transferperiode

Ajax maakt zich op voor winterse transferperiode

Nieuwe nummer zes op verlanglijst

Ajax is naar verwachting van plan om in januari een nieuwe nummer zes aan te trekken. De Amsterdamse club zou al verschillende spelers op het oog hebben, maar wil nog geen namen noemen.

Spectaculaire slag op transfermarkt

Ajax heeft een spectaculaire slag geslagen op de transfermarkt door Lucas Ocampos te contracteren. De Argentijnse aanvaller komt over van Sevilla en moet de aanval van Ajax versterken.

Ajax behoort tot wereldtop transferbalans

Ajax behoort wereldwijd tot de clubs met de beste transferbalans over de afgelopen tien jaar. De Amsterdamse club heeft in die periode meer geld verdiend aan transfers dan uitgegeven.

Nederlandse pers ziet nieuwe start bij heel Ajax

De Nederlandse pers ziet een nieuwe start bij heel Ajax. De club heeft een nieuwe trainer aangesteld en een aantal nieuwe spelers aangetrokken. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Welke aankopen gaan Ajax, PSV en Feyenoord nog doen?

Ajax, PSV en Feyenoord zijn nog druk bezig met de voorbereidingen op de winterse transferperiode. Welke aankopen gaan de drie topclubs nog doen? En vertrekt Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain?

Ajax moet meer betalen voor Almada

Als Ajax aan de haal wil gaan met Thiago Almada, zal het een stuk meer moeten betalen dan eerder gedacht. De Argentijnse aanvaller is in beeld bij verschillende topclubs en zijn club Velez Sarsfield wil hem niet voor een habbekrats laten gaan.


Comments

More from our Blog